miercuri, 23 septembrie 2009

Take a bow

Primul meu blog, sper sa fie k mersul pe bicicleta,trag aer in piept, respir, incerc sa ma gandesc k este o simpla convorbire intr-un compartiment de tren, cu un prieten pe care nu l-am mai vazut si il voi pune la curent cu tot ce mai e nou in modesta si cate odata incarcata viatza a lui I, Lexu I.

Totodata vreau sa multumesc laptoplui meu care ma suporta mereu, deshi il mai bruschez kte odata, pe aceasta cale vreau sa-i reamintesc kt de mutl il iubesc si cum dimineatza atunci knd chiar ar trebui sa ma duc la baie il aleg pe el sa-mi tina companie la o verificare de blog-uri, hi si mess, pana in momentul in care un drum la toaleta nu mai este doar o obtiune, prietenilor mei apropiati Z, da stiu ca este un plural si doar o singura persoana mentionata, pentru moment e singura care merita reamintita in marturisirile mele bloghiste, prietenei mele O si amantei mele U, asta daca chiar ati crezut k fac baza cand v-am spus k am o viata uneori complicata, si unei noi aparitzi N kre m-a determinat insfarsit sa am propiul meu blog, deci.....sa-I da-m drumul:

Un comentariu:

  1. doamne
    daca vedeai motivatia faptului ca eu mi-am facut un blog... faceai pe tine de ras...
    era ceva de genul...
    ca mi-am facut blog pentru ca sora mea are unul... ventru ca oana zavoranu are unu... pentru ca nastase deasemenea... si eu consider ca eu am mai multe spus decat ei... pentru ca nu voi pune pe nimeni sa-mi numere ouale... si cu atat mai putin voi ameninta populatia ca voi deveni un ministru al culturii..

    RăspundețiȘtergere